✔ Moderne apparatuur
✔ Airco- en bandenservice
✔ In- en verkoop van auto’s

Auto-onderhoud en -reparatie in Eindhoven

Voor auto-onderhoud, autoreparatie en schadeherstel verwelkomen we u graag in onze goed uitgeruste werkplaats in Eindhoven. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien en beschikt over moderne apparatuur. Niets is zo vervelend als lang te moeten wachten op een afspraak. De monteurs van Autobedrijf Slikker staan daarom zes dagen per week voor u klaar. Zo wordt u snel en vakkundig geholpen!

U rekent op ons voor autoreparatie, auto-onderhoud en schadeherstel in Eindhoven

Zoekt u naar een autobedrijf dat reparatiewerkzaamheden aan uw auto kan uitvoeren omdat u schade heeft gereden? Of is uw auto aan klein of groot onderhoud toe? Bij Autobedrijf Slikker in Eindhoven wordt u snel en deskundig geholpen met schadeherstel, auto-onderhoud en autoreparatie. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto in topconditie komt en blijft. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Het uitlezen van uw auto door middel van moderne diagnoseapparatuur. Dankzij dit professionele systeem worden storingen binnen uw voertuig snel ontdekt en direct verholpen.
  • Aircoservice voor het herstellen of bijvullen van uw airco.
  • Bandenservice voor bijvoorbeeld het controleren van uw bandenspanning, het laten wisselen van uw zomerbanden naar winterbanden of het geheel vervangen van uw banden.

In- en verkoop van occasions

Naast schadeherstel, auto-onderhoud en autoreparatie zijn wij ook gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s in regio Eindhoven. Heeft onze monteur vastgesteld dat de kosten van de reparatie niet meer opwegen tegen de waarde van uw voertuig of is deze total loss verklaard? Dan helpen we u graag met de aanschaf van een nieuw voertuig. Wij hebben altijd een wisselend aanbod aan occassions.

Benieuwd of we uw volgende auto bezitten?

OF

Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie

Voor alle werkzaamheden in onze werkplaats in Eindhoven, zoals schadeherstel, auto-onderhoud en autoreparatie, kunnen wij u vrijblijvend een offerte aanbieden met een prijsindicatie. Vervolgens maken we prijsafspraken en gaan onze vakkundige monteurs met uw auto aan de slag. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0402112595.