✔ Moderne apparatuur
✔ Airco- en bandenservice
✔ In- en verkoop van auto’s

Aircoservice in Eindhoven

Met de aircoservice van Autobedrijf Slikker in Eindhoven worden defecten aan uw airco snel verholpen of laat u uw airco eenvoudig bijvullen door onze monteurs. U bent met een afspraak zes dagen per week van harte welkom in onze werkplaats. Door gebruik te maken van onze professionele dienstverlening gaat uw airco langer mee en voorkomt u dat deze onnodige schade oploopt die niet meer te verhelpen is.

Laat uw airco bijvullen bij onze aircoservice in Eindhoven

Het is altijd een goed idee om uw auto regelmatig bij ons langs te brengen voor klein of groot onderhoud aan uw airco. Op deze manier voorkomt u namelijk onnodig hoge kosten achteraf. U kunt ook een afspraak maken in onze werkplaats in Eindhoven voor onze aircoservice. Uw airco is in ieder seizoen een onmisbaar onderdeel van uw voertuig. Bij nat weer zorgt deze ervoor dat uw ruiten niet beslaan en ’s zomers profiteert u van een heerlijk koele temperatuur in de auto. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw airco, doet u er goed aan om deze regelmatig te laten controleren en bijvullen bij ons autobedrijf in Eindhoven. U merkt hierna al snel dat de airco uw auto beter op temperatuur houdt.

Benieuwd of we uw volgende auto bezitten?

OF

Vul ons contactformulier in voor een afspraak

Wilt u gebruikmaken van onze aircoservice in Eindhoven voor het bijvullen of controleren van uw airco? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. U kunt ook bij ons terecht voor overig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, zoals het vervangen van uw banden. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Dan helpen wij u graag telefonisch verder via 0402112595 of per e-mail via [email protected].