✔ Moderne apparatuur
✔ Airco- en bandenservice
✔ In- en verkoop van auto’s

Autobanden in Eindhoven

Wilt u uw autobanden laten repareren of vervangen door een specialist in Eindhoven? Dan staan de vakkundige monteurs van Autobedrijf Slikker voor u klaar. Zes dagen per week kunt u terecht in onze werkplaats in Eindhoven voor een professionele bandenservice. Wij beschikken over alle ruimte en apparatuur om u uitstekend van dienst te zijn met uiteenlopende activiteiten.

Laat uw autobanden repareren of vervangen met onze bandenservice in Eindhoven

Heeft u een lekke band gereden of hebben uw autobanden andere schade opgelopen? Wanneer u uw banden wilt laten vervangen omdat deze versleten zijn, schade hebben of als het weer tijd om winterbanden te laten plaatsen, kunt u bij ons terecht. Zelfs kleine schade aan uw banden kan de rijveiligheid in gevaar brengen. Voor alle werkzaamheden rond uw autobanden rekent u daarom op de bandenservice in onze werkplaats in Eindhoven. U kunt uw auto ook langsbrengen voor overig onderhoud. Zo maakt u gebruik van onze aircoservice om uw airco te laten bijvullen of controleren. Ook wanneer uw auto een storing aangeeft, is het raadzaam om direct een afspraak te maken. Onze monteurs lezen uw voertuig uit door middel van moderne diagnoseapparatuur waardoor het mankement snel is verholpen.

Benieuwd of we uw volgende auto bezitten?

OF

Maak direct een afspraak

Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze werkplaats in Eindhoven voor onze professionele bandenservice, zoals voor het vervangen van uw autobanden, en onze overige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. U plant direct een afspraak in door het contactformulier op onze website in te vullen. Wilt u liever eerst een medewerker spreken? Dan helpen wij u graag telefonisch verder via 0402112595 of per e-mail via [email protected].