✔ Moderne apparatuur
✔ Airco- en bandenservice
✔ In- en verkoop van auto’s

Auto-inkoop in Eindhoven

Autobedrijf Slikker is u graag van dienst met uw auto-inkoop in Eindhoven. Bent u toe aan een nieuwe auto? Verkoop uw huidige auto eenvoudig én snel door deze vrijblijvend aan te melden op onze website en bekijk ons aanbod voor een nieuwe auto. We vertellen u graag meer over de stappen die u hiervoor doorloopt.

Uw auto-inkoop is snel geregeld bij ons autobedrijf in Eindhoven

Dankzij de auto-inkoop van ons autobedrijf in Eindhoven bespaart u veel tijd bij het vinden van een nieuwe eigenaar voor uw voertuig en bent u verzekerd van een eerlijk bod. Bovendien meldt u uw auto in een paar simpele stappen bij ons aan. Het is handig om alvast een aantal belangrijke gegevens gereed te hebben. Denkt u hierbij aan de kilometerstand, het model en het bouwjaar van de auto. Deze vult u hieronder in met nog enkele andere gegevens. Ook stelt u alvast zelf een realistische vraagprijs vast. Daarnaast vragen wij u om een aantal representatieve foto’s van de auto en uw persoonsgegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Benieuwd of we uw volgende auto bezitten?

OF

Meld uw auto kosteloos bij ons aan

Heeft u alle gegevens ingevuld? Dan kunt u uw aanvraag versturen en is uw auto bij ons aangemeld. We nemen vervolgens spoedig contact met u op om u een bod te doen. Veel klanten gingen u al voor in de verkoop van hun auto. Deze vindt u in ons aanbod van occasions. Heeft u nog vragen over onze auto-inkoop in Eindhoven of over uw aanmelding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0402112595 of stuur een e-mail naar [email protected].